Navn   Password
 
 
Gå til orkestrets interne sider
Tubasolo af Søren Rahn Vastring - Svogerslev Brass Band
Svogerslev Brass Band - Nytår 2008
     
  Sponsorer for Svogerslev Brass Band

Svogerslev Brass Band vil gerne takke de sponsorer, der er med til at muliggøre orkestrets mange koncerter. Orkestret nyder at underholde andre med sine koncerter og sætter derfor stor pris på støtten.

 
 

Sponsorer for Svogerslev Brass Band er:

 
  Kemp & Lauritzen  
  Spar Nord  
  Spar  
  Roskilde Avis  
  Grønagers  
     
     
 

Vil du booke os til en koncert?

Har du lyst til et festligt indslag ved firmafesten, til brylluppet eller fødselsdagsfesten? Vil du trække ekstra kunder til din butik? Eller vil du sætte lidt ekstra kulør på byfesten?

Svogerslev Brass Band kan levere underholdning til enhver lejlighed og kan både stille op til udendørs og indendørs arrangementer. Koncertens varighed, pris og repertoire kan aftales.

Orkestret kan bookes til koncerter via denne kontakt.

 
     
         
 

Svogerslev Brass Band

 
 

Har man sagt Svogerslev Brass Band, har man også sagt festlige nytårskoncerter, DM for brass bands, underholdende musik, seriøs udfordring og socialt sammenhold.

Hvem er vi?
Svogerslev Brass Band er en del af Lynghøjskolens Orkesterforening og har eksisteret siden 1973. Orkestret består af 30 musikere i alderen 24 til 70 år. Mange af musikerne har startet deres musikalske karriere i Svogerslev og har været del af musiklivet siden 10-års alderen. I de seneste år har orkestret desuden haft stor tilgang af musikere fra øvrige dele af landet.

Hvornår øver vi?
Tirsdag aften står i musikkens tegn for Svogerslev Brass Band, hvor orkestret har deres ugentlige prøve på Lynghøjskolen i Svogerslev fra kl. 19.30 til 22.00.

Hvad spiller vi?
Repertoiret spænder vidt fra klassisk brass band, musical og wienermusik til pop, rock og jazz. Orkestrets mål er hele tiden at dygtiggøre sig, samtidig med at det skal være sjovt at spille musik, og det skal være underholdende at lytte til.

 

Hvilke koncerter spiller vi?
Orkestret er især kendt for sine årlige nytårskoncerter, som hvert år trækker fulde huse. De festlige nytårskoncerter har været på plakaten siden 1992 og underholder over 800 mennesker hvert år. Svogerslev Brass Band inviterer hvert år forskellige gæstesolister til at bidrage til underholdningen. Således har orkestret akkompagneret navne som Bobo Moreno, Marie Carmen Koppel, Joachim Knopp, Gert Henning Jensen m.fl.

Når der er DM for brass bands, stiller Svogerslev Brass Band altid op. Målet er at være blandt de 10 bedste orkestre i Danmark. I 2015 placerede Svogerslev Brass Band sig på en 2. plads i 2. division.

 
         
Forside   Orkestret   Koncerter   Nyheder   Kontakt