Navn   Password
 
 
Gå til orkestrets interne sider
Kontakt
     
 

Kontaktpersoner

Claes Damlund - Formand for Svogerslev Brass Band Vil du være en del af Svogerslev Brass Band, eller ønsker du bare at vide mere? Kontakt orkestrets formand Claes Damlund.   Claes Damlund - Koncertansvarlig for Svogerslev Brass Band Vil du booke orkestret til en koncert? Så kontakt Claes Damlund for nærmere information.
         
Lynghøjskolens Orkesterforening Ønsker du at komme i kontakt med Lynghøj-skolens Orkesterforening? Besøg foreningens hjemmeside.
 
     
Forside   Orkestret   Koncerter   Nyheder   Kontakt
     
 

Vil du være med?

Er du selv musiker, og har du lyst til at spille i Svogerslev Brass Band? Vi ser altid positivt på henvendelser fra musikere, der ønsker at spille med, så alle er velkomne til at kontakte os med en forespørgsel.

Skriv et par ord til orkestrets formand Claes Damlund, hvor du fortæller lidt om dig selv, din alder, hvad du spiller, hvor og hvor længe du har spillet, og hvilken stemme du forestiller dig at spille i Svogerslev Brass Band. Hvis der er en ledig plads på den pågældende stemme, vil du blive inviteret til at komme og prøve at være med.

Svogerslev Brass Band øver hver tirsdag på Lynghøjskolen i Svogerslev fra kl. 19.30 til 22.00.

I Svogerslev Brass Band lægger vi stor vægt på, at alle skal føle sig velkomne, og vi har et hyggeligt og godt socialt miljø. Der er en god fordeling af mænd og kvinder i alle aldersgrupper i orkestret. Vi har årligt en øveweekend og et par ekstra øvedage i forbindelse med DM og vores nytårskoncerter, men ellers prøver vi at nå det meste ved tirsdagsprøverne.