Navn   Password
 
 
Gå til orkestrets interne sider
Kontakt
     
 

Kontaktpersoner

Claes Damlund - Formand for Svogerslev Brass Band Vil du være en del af Svogerslev Brass Band, eller ønsker du bare at vide mere? Kontakt orkestrets formand Claes Damlund.   Claes Damlund - Koncertansvarlig for Svogerslev Brass Band Vil du booke orkestret til en koncert? Så kontakt Claes Damlund for nærmere information.
         
Jesper Sonne - PR-ansvarlig for Svogerslev Brass Band Søger du yderligere information eller pressemateriale om orkestret? Kontakt Jesper Sonne for de ønskede oplysninger.
  Morten Elm - Webmaster for Svogerslev Brass Band Har du spørgsmål eller kommentarer til hjemmesiden? Så henvend dig til webmaster Morten Elm.
         
Ønsker du at sponsorere Svogerslev Brass Band? Kontakt Kenneth Johansen for yderligere oplysninger.   Lynghøjskolens Orkesterforening Ønsker du at komme i kontakt med Lynghøj-skolens Orkesterforening? Besøg foreningens hjemmeside.
 
     
Forside   Orkestret   Koncerter   Nyheder   Kontakt
     
 

Vil du være med?

Er du selv musiker, og har du lyst til at spille i Svogerslev Brass Band? Vi ser altid positivt på henvendelser fra musikere, der ønsker at spille med, så alle er velkomne til at kontakte os med en forespørgsel.

Skriv et par ord til orkestrets formand Claes Damlund, hvor du fortæller lidt om dig selv, din alder, hvad du spiller, hvor og hvor længe du har spillet, og hvilken stemme du forestiller dig at spille i Svogerslev Brass Band. Hvis der er en ledig plads på den pågældende stemme, vil du blive inviteret til at komme og prøve at være med.

Svogerslev Brass Band øver hver tirsdag på Lynghøjskolen i Svogerslev fra kl. 19.30 til 22.00. Dirigent er Lars Hædersdal. Orkestret benytter sig af og til af gæstedirigenter – ofte i forbindelse med øveweekenden. På den måde udvides horisonten, og musikaliteten udfordres.

I Svogerslev Brass Band lægger vi stor vægt på, at alle skal føle sig velkomne, og vi har et godt socialt miljø. Størstedelen af musikerne er i 30’erne, og der er en god fordeling af mænd og kvinder. Vi har en øveweekend en gang om året, i forbindelse med DM og vores nytårskoncerter, hvor vi udover at spille en masse musik nyder hinandens selskab over en god middag, efterfulgt af sjov og underholdning.